Home » Közlemények

Elindult a Választásirendszer.hu!

24 August 2011 Szerző: Nincs komment

A Political Capital Institute (PC) Választásirendszer.hu  néven önálló választási portált indított, amellyel meg kívánja teremteni az érdemi választójogi vita fórumát is. A mai naptól kezdődően a Választásirendszer.hu  Megkérdeztük rovatában politikusok, illetve szakértők ütköztetik majd a készülő választási törvénnyel kapcsolatos véleményüket. Vitaindítóként Gulyás Gergely fideszes országgyűlési képviselő írását közöljük.

Választásirendszer.hu a PC által létrehozott, folyamatosan bővülő tartalmú tematikus portál, amellyel segíteni kívánjuk az általában a téma iránt, és különösen a választási rendszer átalakítása iránt érdeklődők tájékozódását. Oldalunkon rendszeresen közlünk rövid elemzéseket és állásfoglalásokat, illetve a szakértők és a politikai döntéshozók számára is hasznos kutatásokat, tanulmányokat, tudományos publikációkat, valamint választási adatokat és azok értékelését. Arra törekszünk, hogy oldalunkon a választási rendszerrel kapcsolatos minden releváns információ könnyen elérhető legyen.

A Választásirendszer.hu frissülő tartalma a Political Capital Facebook-oldalán is követhető lesz.

Az országgyűlési választási rendszer átalakításának elemzését, majd az új szisztéma működésének és várható következményeinek megismertetetését a Political Capital Institute az Open Society Foundations Think Tank Alapjának támogatásával végzi.


 

 

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*